To su osobe koje nastoje svim silama minimizirati partizanske zločine stavljajući ih u kontekst dok su posebno nabrijani na hrvatske zločine, za koje, što se njih tiče, kontekst ne postoji. Pristrani, skloni falsificiranju i subjektivnom tumačenju. Nakupina djece komunističkih funkcionera, ‘milicionera’, JNA oficira, rodbine agresorskih vojnika.

Izgmizali nedavno iz svojih rupa i ne kriju da su navijali da Hrvatska izgubi rat a Jugoslavija im je bila država po mjeri.
Rade i drukaju za novo postavljene jugofašističke kadrove u represivnom aparatu.
Najavljuju poteze vlasti u smislu smjena nepodobnih, progona političkih protivnika i usmjeravanja politčkog djelovanja.
Karakteritzira ih jednoumlje i fašistički mentalni sklop s povišenim licemjerjem i dvostrukim kriterijima.
Njihovi članovi, je li to slučajnost su manje više ružni i defektni ljudi.

Svoju ulogu oblikovanja budućih naraštaja ne prepuštaju nikomu doli provjerenim kadrovima. Jer budan se mora biti, posebice u mjesecu svibnju. Tako da učenici u vrijeme online škole(koje li sreće za roditelje?), ipak mogu proviriti što to uče našu djecu!?
Dakako, da će roditelji svojski se potruditi svojoj djeci pomoći. Zadatak je bio napisati panegriku J.B.Titu, šepavom bravaru i jednom od najvećih masovnih ubojica XX.stoljeća(Deseto mjesto zauzima ‘vođa Nesvrstanih’)..
Nemam(o) lijepe riječi za ovog satrapa hrvatskog naroda, tko pak ga i dalje cijeni neka nastavi pohoditi Kuću cvijeća i tamo neka se upiše u Knjigu žalost. Žalostan je ovaj narod kada nakon četvrt stoljeća zaboravlja tko je to s crvenom zvijezdom petokrakom porušio gradove i sela od Dubrovnika do Vukovara, tko to ne poštuje žrtvu ovog naroda i isto tako ismijava i ignorira odluku Vijeća Europe koja u Rezoluciji 1481.navodi, dužnost i obveza zemalja EU da se jedankopravno osude svi totalitarizmi XX.stoljeća, dakle socijal/komunizam i naci/fašizam!? Ogorčeni roditelj.

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.