Ponavljati tri puta dnevno
p.s.Možda uniđe u tintaru
Na zalazu svake godine valja uvijek ponavljati ‘hrvatekima’


Suočavanje s prošlošću u sadašnjosti a iz perspektive psihoterapije!!
FB objava pokojne novinarke i komentar na njenu objavu.
Jasna Babić: Najveći je Titov zločin što je opismenio neke Hrvate.
Nije tako Jasna Babić. Najveći Titov zločin je što je patvorene likove “laže druže ja sam vidio” postavio za komesare, obavještajce, učitelje, nastavnike, profesore, akademike, novinare i urednike i za umjetnike. Tito je debile proglasio intelektualcima i umjetcnicima i pravim komunistima. Što je netko bio veći debil, bio je bolji komunist i bolji intelektualac i bolji umjetnik i bolji jugoslaven. Dobivala se najveća nagrada SFRJ – AVNOJeva nagrada za brojanje lišća na bukvi, za tezu da je Einsteinova teorija relativnosti irelevantna jer ju radnička klasa neće nikada prihvatiti, za inzistiranje na neznanstvenoj teoriji odraza itd.. itd… Do svoje smrti počistio je Tito partiju od intelektualaca, umjetnika i od komunista. Ostavio nam je ova govna što su vikala Slobo Slobodo i što su osnovala HDZ..tj.Ivica Račan- Račanovo kukavičje jaje-97000 članova SK prebacio u HDZ. Sve nepatvorene intelektualce, umjetnike i komuniste bravar Tito je proglasio narodnim neprijateljima. Najveći Titov zločin je što je totalno *jebao sustav vrijednosti i uspostavio vladavinu patvorenosti u svim sferama postojanja Čovjeka.

Najveći Titov zločin kojega se sljednici “samoupravljaća s ljudskim likom” da ne velim stoka sitnog zuba , nemogu i ne žele odreći su ove poznate titove parole a ne parole nekakve kvinslinške NDH .Pa si sada i takve i biraju da njima vladaju.Licemjeri biraju licemjere.
Ne moramo se uvijek držati svakog slova zakona kao pijani plota.

Drug Tito

Drug Tito(Josip Broz Tito)

Pa su se gospoda drugarski posnalazila , tko bliže partijskom vrhu bolje se snašao.!!!
.
Od svega smo u SFRJ najviše učili marksizam, teoriju i praksu socijalističkog samoupravljanja, obranu i zaštitu i fočanske propise i sedam ofanziva. Poznavanje visokih tehnologija smo smatrali kapitalističkim zločinom protiv proletarijata. Ništa bolje nije obrazovanje ni poslije raspada SFRJ. Danas preko 90% Hrvata ne zna profitabilno proizvesti nikakav proizvod koji se traži na svjetskom tržištu, ali smo zato najpametniji narod na svijetu, koji zna sve, a ponajbolje zna otići u mirovinu. Hrvatska jednostavno nema što ponuditi svijetu, a svi bi nekakve tvornice. Recite mi koje tvornice? Što bi proizvodili u tim tvornicama? Da li bi proizvodili slike Stipe Šuvara i Franje Tuđmana Gospe Međugorske i Tita, Rankovića, Đure Pucara i nudili svijetu? Kod nas proizvodnja jedne metle košta 3 puta više nego proizvodnja jednog USB memorijskog sticka od 64 gigabajta memorije. Razmislite malo o tome. Proizvodnja najprostijih cipela u Hrvatskoj stoji tri puta više od proizvodnje najmodernijeg telefona u Svijetu. Za jedan kaput napravljen u Hrvatskoj veletrgovac kupi 5 kompjutera napravljenih izvan Hrvatske. Proizvodne snage tzv. Zapada u svijetu su otišle za 3 tehnološke generacije ispred marksista, koji vjerni Marksu i Lenjinu ne vladaju nikakvim tehnologijama, osim od kapitalista odavno odbačenim. Samo su kineski marksisti to shvatili i donijeli partijski dekret kako poznavanje visokih tehnologija nije antimarksistički revizionizam i nije kontrarevolucija. Kina je jedina marksistička država gdje isplativa proizvodnja nije zločin antimarksizma i kontrarevolucije. Padom Sovjetskog Saveza 90% svih roba proizvedenih u Hrvatskoj nikome ne trebaju. Hoćete natrag tvornice koje će opet proizvoditi gubitke i onda od tih gubitaka želite da vam isplaćuju plaće, mirovine i zdravstveno… eh moj narode. Toga nema ni u crtanom. Hrvatskoj ne trebaju niti ideologija, niti marksistička, niti katolička, već obrazovanje, stručno proizvodno obrazovanje, jer samo proizvodnja može plaćati sve ostale oblike socijalnog života: javnu sigurnost, školstvo, zdravstvo, mirovine, stranke.


Svi bi Hrvati u mirovine i u stranke, a nitko ne bi učio visoke tehnologije na kojima počiva isplativa – profitabilna proizvodnja. Ako to ne želite ostaje nam samo da radimo robovske poslove za razvijeni svijet.

Sve stranke i pojedinci koji se zanimaju za politiku trebaju shvatiti da postoje samo 2 ekonomije, tj, ekonomska ekonomija tj. održiva ili moguća i idiotska tj, neodrživa ili nemoguća. Sve ostalo osim ekonomske ili održive ekonomije su teme za psihijatra, a ne za neku stranku, ma kako se ta stranka zvala. Najljevija organizacija na svijetu, izraelski Hašomer Hacair je odbacila marskističku ekonomiju i uvela je jedinu moguću ekonomiju: održivu ekonomiju. Obećanja dijeli baron Munchausen, a ne ozbiljan čovjek, osim ako nije kriminalac. Poslovanje samo po sebi nije nikad ideološka kategorija, nego racionalna kategorija.

Jasan i pregledan grafikon pokazuje, gdje se nalazimo ..Statistika uvijek pokaže i onu groznu stranu lažnog ‘hvalospjeva’..

Pri vrhu smo, ako ćemo ljestvicu zaokrenuti.

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.